Petitspa.nl

Definitief ontharen
Ontharen met de licht en laser techniek van het Ultra VPLTM systeem staat garant voor het snel, veilig en pijnloos definitief ontharen van benen, bikinilijn, baard, oksels, borst of rug. Nooit meer scheren, harsen en epileren of weghalen van ingegroeid schaamhaar. Tijdens een intake gesprek wordt u grondig geïnformeerd over ontharen. Verder wordt er een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. (Haren niet vooraf scheren of epileren). Blijkt hieruit dat u in aanmerking komt voor de ontharingsbehandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een prijsofferte (afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied) en kunt u een proefbehandeling definitief ontharen ondergaan. Na 2 à 4 weken komt u terug om het resultaat van de proefbehandeling samen te beoordelen. Slaat de proefbehandeling aan, dan kunt u zelf kiezen wanneer u met de definitieve ontharing wenst te starten. Bent u of zijn wij nog niet overtuigd, dan kunt u gratis nog een behandeling uitproberen. Klik hier voor meer informatie over het effect van definitief ontharen . De ontharingsbehandeling
De haren van de te behandelen zone worden afgeschoren, zodat er enkel haarstoppeltjes overblijven; dit is nodig om een betere geleiding van het licht te verkrijgen. Dan wordt een laagje geleidende en verkoelende gel aangebracht. Daarna wordt de te ontharen zone met lichtflitsen behandeld. Binnen 2 à 4 weken zullen heel wat haren definitief verdwenen zijn. Definitief ontharen is honderd procent pijnloos en veilig . Kunnen alle haren onthaard worden?
Donkere haren op een lichte huid zijn het makkelijkst permanent te verwijderen. Toch kan de intensiteit van de Energist Ultra VPL ingesteld worden om ook donkerblonde haren en mensen met een van nature getinte huid te behandelen. Lees hier meer over het aantal behandelingen voor het definitief ontharen van verschillende haartypen. Wat zie je na een proefbehandeling ontharen?
De eerste dagen na de proefbehandeling groeien de haartjes meestal gewoon door. Na circa 2 à 4 weken merkt u dat heel wat haartjes uitvallen, en dat de haargroei op het behandelde proefstukje minder geworden is. Is dat 4 weken na de proefflits niet het geval, dan kan het zijn dat de stand van het apparaat te laag was en dat er voor u een andere instelling en/of een andere kleurenfilter nodig is. In dat geval verrichten we een tweede proefbehandeling. Lees hier meer over het resultaat van permanente ontharing . Wat kost definitief ontharen?
De kosten van definitief ontharen zijn afhankelijk van onder meer de oppervlakte van het gebied wat definitief onthaart moet worden. Dit gebied wordt vastgesteld tijdens het intake gesprek over het permanent ontharen. Definitief ontharen hoeft zeker niet duur te zijn. Gebaseerd op 10.000 gegarandeerde flitsen en de kosten voor vervanging van het handstuk (lamp en filter), heeft Ultra VPLTM (gebruikt voor definitief ontharen) bewezen één van de laagste kosten per shot op de markt aan te bieden . Met andere systemen dan VPL bent u vaak langer met een kuur bezig om uw huid definitief te ontharen en daardoor uiteindelijk duurder uit! De prijs van een losse behandeling ontharen zegt dus niets over de eindprijs! Snel, pijnloos en veilig ontharen
Permanent ontharen kan snel, doet niet pijn in is absoluut veilig. Wat voel je tijdens de ontharing en hoelang duurt een behandeling?
Bij permanent laser ontharen duurt elke flits slechts enkele milliseconden en doet geen pijn, maar geeft soms een licht tintelend gevoel. Een groot aantal haren worden in één enkele flits vernietigd, maar voor permanente ontharing zijn vaak meerdere De behandelingsduur van definitief ontharen is vrij kort. Een bovenlip bijvoorbeeld duurt slechts enkele minuten, een been amper een half uur. Is permanent ontharen veilig?
Ja, een laser ontharingsbehandeling met het VPL-systeem is veilig. VPL is een beproefde en goedgekeurde techniek voor permanente haarverwijdering en mits de veiligheidsmaatregelen in acht genomen worden, is er geen gevaar. In de lichtflits zit bijvoorbeeld geen UV straling (de schadelijke stralen van de zon en zonnebank), het gefilterde lichtspectrum gaat maar tussen de 580 en 850 nanometer. De huid wordt door een VPL-behandeling dus ook niet bruiner zoals bij een zonnebank. Het veroorzaakt geen blaren of pigmentvlekken. Uw veiligheid wordt altijd gewaarborgd. Als men een huid heeft die neigt naar de aanmaak van moedervlekken en sproetjes, is het wel mogelijk dat er tijdelijk meer sproeten ontstaan in een oppervlakkige laag van de huid. Deze verdwijnen vanzelf weer. Bovendien is de VPL-methode zeer specifiek: de lichtenergie komt alleen daar waar het moet en de warmte verspreidt zich niet in het omringende weefsel. Het komt tot maximaal circa 5,5 mm diepte in de huid. Maar alleen als daar een haarworteltje zit wordt er warmte opgewekt. De warmte gaat dus nooit dieper dan het haartje. Voorwaarden voor veiligheid
De behandelingen mogen nooit samengaan met het gebruik van zon of zonnebank. Laser ontharing heeft het beste resultaat als u uw eigen natuurlijke kleur heeft. Effect van ontharing
Als de proefbehandeling snel heeft aangeslagen kan gestart worden met de eerste behandeling met de VPLTM-techniek. Na een eerste laser ontharingsbehandeling kun je merken dat de haargroei vertraagd is. Na ongeveer 2 tot 3 weken laat een deel van de Als u niet meer zou terugkomen, begint het lichaam met het aanmaken van de volgende lichting haar uit haarzakjes die nog niet vernietigd zijn, en kun je het effect na een tijdje niet meer zien. Voor definitief ontharen zijn dus meerdere behandelingen noodzakelijk . Na de tweede laserbehandeling zijn de kale plekken al blijvender en is het haar Komen de haren niet meer terug?
Nee, de haarfollikels die met het VPL-systeem vernietigd zijn, kunnen nooit meer haartjes produceren. De groeicellen zijn "gecoaguleerd" wat betekent dat hun eiwitstructuren op microscopisch niveau onherstelbaar beschadigd zijn. De langste groeicyclus van een haartje is ± 8 maanden, dus als de beharing na de laatste behandeling 8 maanden weg blijft, zijn de haarfollikels die actief waren tijdens de Beoogd resultaat: Maximaal 70% tot maximaal 90% haarreductie met eventueel wat resthaartjes en donshaartjes. Helaas zijn er duizenden haarfollikels die "slapen",en die in een later stadium van ons leven wakker kunnen worden door o.a. bepaald medicijngebruik, door wrijving of druk (zoals onder een gipsverband en onder riempjes van een helm), of door hormoonveranderingen zoals zwangerschap, menopauze of endocriene stoornissen (te veel mannelijk hormoon). Dan kunnen slapende haarzakjes actief worden en kan men nieuwe donsharen vormen. De haargroei zal echter nooit meer dezelfde dichtheid hebben als voorheen, omdat de meerderheid van de haarfollikels is uitgeschakeld. Laser ontharing heeft dus blijvend effect. Het kan dus gebeuren dat men na een paar jaar eens een onderhoudsbehandeling nodig heeft. Meestal volstaat dan één plaatselijke laser ontharingsbehandeling om deze nieuwe Laser ontharen met ULTRA VPL™
De unieke huidbeschermende technologie Variable Pulse Light (VPL) is gebaseerd op de nieuwste blokpuls. In één flits worden individueel instelbare, meerdere blokpulsen gegenereerd. Met laser ontharen met deze VPLTM techniek is veilig, snel, comfortabel en efficiënt voor haarverwijdering en huidverjonging. Wij behandelen nog efficiënter en veiliger met ongekende resultaten door de hoge kwaliteit filter van 'Schott' glas, die de UV en langere IR lichtspectrum eruit filtert voor optimale huidbescherming. De Ultra VPL en het handstuk is watergekoeld. Bovendien wordt tevens het schadelijke IR licht eruit filtert. De belangrijkste factoren voor de flexibiliteit en performance van de Ultra VPL zijn het grote aantal instellingen, 840 stuks, die eenvoudig voor elk individu zijn in te stellen. Om optimale kwaliteit en zekerheid te bieden tijdens de laser ontharing heeft de Ultra VPL de CE markering en de Medische CE markering. Wij kunnen alle huidtypes (I t/m VI) veilig behandelen met de twee handstukken voor laser ontharen, acné, couperose, rosacea, psoriasis, hyperpigmentatie, zonbeschadiging, rimpels en huidverjonging . Onze leverancier Energist is de grootste Europese producent van flitslicht apparatuur. Verschillende klinische studies betreffende laser ontharing en huidverbetering met de Ultra VPL tonen zeer goede resultaten. Uitgevoerd door verschillende medisch specialisten zoals Prof. Robert Knobler van de University ziekenhuis Wenen (haarverwijdering), Prof. Markus Sziemies van het University ziekenhuis Regensburg (Photo Dynamic Therapy) en Chefarzt Dr Gebhard Gramlich gepubliceerde studie (acné) in The German Aesthetische Dermatologie Journal juni 2006. Waarom is VPL beter dan IPL?
Inmiddels heeft Eindhoven anti-aging Centre zo'n 5 jaar ervaring met VPLTM apparatuur. Onze medewerkers mogen pas met de VPLTM werken nadat certificering heeft plaatsgevonden. Daarin worden wij ondersteund door diverse opleidingsinstituten. VPLTM apparatuur, methode van zekerheid en veiligheid.
De handstukken (de Ultra VPLTM) die gebruikt worden geven 10.000 flitsen gegarandeerd, met een maximale output zonder energieverlies! Zo heeft flits 9999 dezelfde energie output als flits 1. Alternatieve ontharingsmethoden en systemen bieden dit niet. U kunt zich voorstellen dat de kracht en de efficiency van alternatieve (en vaak goedkopere) IPL systemen naarmate de lamp ouder wordt sterk afneemt. Wij investeren elke maand in nieuwe flitskoppen! Waarom is de Ultra VPL veiliger dan andere systemen? Single of multi-pulse output?
Veel IPL systemen op de markt geven één lichtflits die de haren verwarmen, maar ook het omliggende gebied in grote mate verwarmen, wat een groot risico op verbranding/blaarvorming met zich meebrengt. Ultra VPLTM geeft een gecontroleerde lichtflits uit die de haren tot 70°celcius verwarmt, maar de omliggende huid zo minimaal mogelijk verwarmd door de instelbare pulsen in één flits. Sommige IPL apparaten bieden meerdere puls instellingen aan, maar zijn beperkt tot een reeks vaste puls instellingen die men in kan voeren. Met de Ultra VPLTM hebben wij een keuze uit 840 verschillende instellingen. Wij kunnen de hoeveelheid Micro Pulsen in een flits instellen: 2 tot 15 pulsen, de Pulse duur (aan-tijd) instellen: 3, 5 of 7 milliseconden en de pauze tussen de Pulsen (uit-tijd): 1 tot 20 milliseconden. Wij kunnen de behandeling met de Ultra VPLtm zó specificeren dat voor iedere klant een individuele instelling ingevoerd kan worden. Zo is de laser ontharing bij iedereen anders. Extra huid koelings systeem
Bij andere (IPL) systemen is er nog een extra apparaat nodig om de huid te koelen. Gedurende de behandeling met de Ultra VPLTM brengen wij een dun laagje gekoelde Ultragel aan op de huid dit is voldoende om de huid te koelen! Puls Kosten
Er zijn nogal wat onduidelijkheden in de branche over de definitie van een "Pulse" (macro- puls tegen micro- puls). Dit is uiteraard van grote invloed op de kosten per puls. Kosten effectiviteit van de behandeling mag beoordeeld worden op de kosten per gegarandeerde flits. Gebaseerd op 10.000 gegarandeerde flitsen en de kosten voor vervanging van het handstuk (lamp en filter), heeft Ultra VPLTM bewezen één van de laagste kosten per shot op de markt aan te bieden. Met andere systemen dan VPL bent u vaak langer met een kuur bezig en daardoor uiteindelijk duurder uit! De prijs van een losse laser ontharingsbehandeling zegt dus niets over de eindprijs! Aantal behandelingen voor ontharing
Er zijn meerdere behandelingen nodig om permanent te ontharen. Om dit te begrijpen is het goed om eventjes stil te staan bij de anatomie van het haar en de haargroeifases. Wat is het verschil tussen cosmetische overbeharing, hypertrichose en hirsutisme? Cosmetische overbeharing
Cosmetische overbeharing is voornamelijk normale haargroei, zoals okselharen, bikinilijn-beharing, armen en benen. Ook kunnen vrouwen op latere leeftijd haartjes op kin, hals en bovenlip krijgen, wat een normaal verschijnsel is. Overbeharing (hypertrichose)
 Iedere vorm van toegenomen haargroei wordt overbeharing of hypertrichose genoemd. Lokale hypertrichose die vaak in het gelaat het meest opvallend is, kan een scala van oorzaken hebben:  Postmenopauze: door het afnemen van de oestrogeenproductie  Geneesmiddelengebruik: corticosteroïden en anti-epileptica  Ongevallen: haargroei onder gips  Syndroom van Cushing: een aandoening die kan ontstaan door een aandoening Hypertrichose kan zowel bij mannen als vrouwen voorkomen. Een te sterke beharing kan een grote psychische belasting betekenen. Hirsutisme
Hirsutisme is een te sterk mannelijk beharingspatroon bij de vrouw. Deze haargroei staat onder invloed van androgenen. Bij ernstig hirsutisme dient een onderzoek door een endocrinoloog uitgevoerd te worden. Bovendien bestaat zoiets als "mentale" overbeharing: fijne, kleurloze vellusbeharing bij vrouwen in het gelaat. Sommige vrouwen ervaren deze donshaartjes als storend. Men kan in zo'n geval een niet-permanente ontharingsbehandeling, zoals scheren of ontharingscrème, toepassen. (Geen enkel permanent ontharingssysteem kan vellushaartjes weghalen). Bij epileren (uittrekken) bestaat het gevaar van activeren van Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Per ontharingsbehandeling worden gemiddeld tussen de 10% en 20% van de totale bestaande beharing permanent verwijderd. Haren met een normale dikte zullen het eerst verdwijnen. Heel erg stugge haren zullen aanvankelijk alleen maar dunner worden om geleidelijk aan geheel te verdwijnen. Fijne haren bevatten weinig (en soms geen) pigment en zullen meer behandelingen nodig hebben wanneer men deze ook kwijt wil. De pigmentloze haartjes zijn niet te behandelen. Haren die heel vaak geëpileerd werden met pincet, hars, epilady of andere methoden waarbij de haren werden uitgetrokken, zullen gemiddeld 50% meer behandeling nodig hebben, omdat door het frequente uitrukken heel wat haarfollikels misvormd en beschadigd raakten. Het licht van de VPL kan hierdoor minder makkelijk de haarbodem bereiken, zodat definitief ontharen meer behandelingen vereist. Donkere overbeharing op een lichte huid reageert het snelst. Haren van lichtere kleur, bijvoorbeeld middenblond, zullen meer behandelingen nodig hebben. Ook bij een getinte huid kost definitief ontharen meer behandelingen. Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft hangt dus van meerdere factoren af. Gemiddeld ziet men 70 à 90% haarreductie na 6 tot 8 behandelingen, verspreid over ruim een jaar. (Bij stugge haren in het gelaat heeft men vaak meer behandelingen nodig). De snelheid van de haargroei is verschillend per persoon en per zone en de tussenpozen dienen dan ook individueel aangepast te worden. Herhaling ontharingsbehandelingen
De ontharingsbehandeling moet in het begin meestal om de 4 weken en later om de 6 weken herhaald worden. Men dient tussen de 6 en 12 weken de behandeling te herhalen. Vooral op het lichaam zal men meer haren per behandeling kwijt zijn bij langere tussenpozen. Hoeveel behandelingen iemand nodig heeft, hangt ook af van het beoogde resultaat. Men kan kiezen voor uitdunning of voor normalisering van de overbeharing met fijne resthaartjes en donshaartjes. Compleet haarloos worden is meestal een niet-realistische verwachting, tenzij men heel veel behandelingen neemt. Er zullen altijd wat restharen en donshaartjes (vellushaartjes) overblijven. Ook dient men er rekening mee te houden dat de hormoonhuishouding te allen tijde voor enkele nieuwe haren kan zorgen (vooral in het gelaat), die eventueel met een onderhoudsbeurt te verwijderen zijn. Voorzorgsmaatregelen definitief ontharen
Epileren
Het is belangrijk om minstens 4 weken vóór de behandeling in het gelaat geen haren meer uit te trekken, met pincet, ontharingswas of wat voor andere systemen dan ook. Scheren of knippen mag wel, evenals het gebruik van een ontharingscrème. Voor het lichaam dient u minstens 8 weken vóór de behandeling te stoppen met het epileren van Door ze uit te trekken kunnen haren voor langere tijd schijnbaar verdwenen zijn. Ze zijn echter niet vernietigd maar in een traumatische fase gebracht, wat tot ± 8 maanden kan duren. Deze haren kunnen met welk systeem van duurzaam ontharen (naaldepilatie, laser of VPL) dan ook, pas vernietigd worden als ze terug in hun actieve groeifase zijn en Een belangrijk principe blijkt: Hoe langer men wacht met het beginnen met de behandeling na het uittrekken, hoe meer rendement bij een VPL-behandeling! Scheren of knippen mag te allen tijde, evenals het gebruik van ontharingscrème (vb: Veet). Zon en zonnebank
VPL-behandelingen en een bruine huid gaan niet samen!! Hoe witter de huid is, hoe beter het resultaat per behandeling. Als de huid gebruind is door zon of zonnebank dient u minstens 2 weken te wachten met de VPL-behandeling. Zolang de huid bruin is zal het rendement van de VPL-behandelingen heel wat minder zijn, en zal u meer ontharingsbehandelingen nodig hebben, dan indien u wacht totdat de huid zijn normale kleur terug heeft. Bovendien bestaat het gevaar dat uw huid pigmentvlekken en dépigmentatievlekken gaat vormen als u de nodige wachttijd na bruining niet Ook na de VPL-behandeling dient men minstens 14 dagen zon en zonnebank te vermijden op de behandelde zones. Wordt uw huid toch blootgesteld aan de zon, gebruik dan een zonneproduct met minstens beschermingsfactor 30 of een sunblock. Men mag tussendoor wel "bruinen zonder zon" gebruiken, of zich laten bruin spuiten met een Air Brushsysteem. Vanaf 14 dagen vóór de volgende VPL-behandeling dient men echter telkens te stoppen. Om een gebruinde huid sneller haar oorspronkelijke kleur terug te laten krijgen, kan men regelmatig (zelfs dagelijks) een peeling-shower-gel (bijvoorbeeld van Mila d'Opiz) onder de douche of in bad gebruiken. Ook bestaan er blekingsproducten zoals white-shade-cream van Mila d'Opiz, om de huid sneller haar oorspronkelijke kleur terug te geven. Als men de haren bleekt met een blekingsmiddel dient men hiermee tenminste 2 weken vóór de behandeling te stoppen. Door scheren een stuggere haargroei?
Er is geen enkel wetenschappelijk bewijs dat knippen of scheren van haren (die bestaan uit dood haarschubmateriaal), enige informatie zou kunnen doorgeven aan de haarfollikels om dikkere en stuggere haren te produceren. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat scheren stuggere haargroei geeft, omdat scheren in ons denken geassocieerd wordt met baardgroei en mannelijkheid, en omdat na scheren de haaruiteinden stomp en stoppelig aanvoelen. Dit komt omdat na scheren (of knippen) de haren hun fijne puntje kwijt zijn, en u dan eigenlijk het dikste gedeelte van de haartjes voelt. Geen nood, na enkele behandelingen zijn de haren verdwenen, en de fijne lichte donsjes die niet met de VPL- laser ontharingsbehandeling verdwijnen, hebben een korte levensduur. Na verloop van een paar weken vallen ze uit, (rustfase), waarop een nieuwe groeifase volgt, waarbij ze opnieuw een fijn, dun puntje hebben Contra-indicaties VPL-behandeling
Absolute contra-indicatie (nergens behandelen):
Sommige medicijnen en kruidenpreparaten maken de huid overgevoelig voor daglicht, dus ook voor licht in het spectrum 580 - 850 nm. Dit kan het geval zijn bij de volgende · Tegen acne (Ro-accutane, iso-tretoine/ vitamine A zalf, ed.) · Medicijnen tegen somberheid en overspannenheid (antidepressiva) · Kruidenpreparaten tegen somberheid, zoals St. Janskruid · Een kuur van antibiotica of penicilline · Premarin  Pacemaker of inwendige defibrillator  Keloïde reactie van de huid wanneer men wondjes heeft (verdikt/verbreed  Huidkanker en leukemie, ook als men hiervan genezen is De relatieve contra-indicaties (geen behandeling op de betreffende plekken):
· Korter dan 4 weken geleden in de zon zijn geweest met het te behandelen gebied · Actieve koortslipinfectie (+ 3 weken erna): als men rond de mond onthaard wil worden · Metalen in of net onder de huid waar we behandelen, zoals piercings (zullen even eruit moeten) · Goudinjecties tegen artritis in een gewricht · Pinnen of schroeven in gewrichten en botten · Tatoeages: kunnen hier mogelijks door vervagen · Littekens van operaties die enkele weken geleden zijn uitgevoerd · Gordelroos (herpes zoster: blaasjes en jeuk en zenuwpijn ) rond de taille · Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker · Geven van borstvoeding · Aandoeningen waarbij wel behandeld kan worden, zij het heel voorzichtig · Suikerziekte: de herstelprocessen in de huid verlopen vaak moeizamer, dus er kan lichte blaasvorming optreden. · Neiging tot epilepsie en ‘aura'-migraine: de ogen moeten dan extra bedekt worden met watjes onder een beschermingbril of laserbril. · Gebruik van veel pijnstillers (of in het algemeen medicijnen die invloed hebben op het zenuwstelsel; deze kan men herkennen doordat men er niet mee mag autorijden). Hierbij moet men rekening houden met een verminderde pijnfeedback. Bij twijfel is het best van tevoren de huisarts of specialist te vragen of hij/zij de ontharingsbehandelingen verantwoord vindt. Indien sprake is van hirsutisme (een mannelijk patroon van haargroei bij de vrouw), is het best dat de huisarts, dermatoloog, gynaecoloog of endocrinoloog dit eerst heeft gezien voordat er behandeld wordt. Het is nuttig dat een arts een eventueel onderliggend gezondheidsprobleem, waar de hirsutisme misschien een uiting van is, van tevoren onderzoekt en zo mogelijk behandelt. Aandoeningen die neutraal of zelfs positief reageren en wel behandeld mogen
worden

Uitzonderingen bij ontharen
Hoe kan het dat er na meerdere behandelingen laser ontharing weer meer
haargroei lijkt te komen?

Bij sommige mensen lijkt er een dip te komen na een paar ontharingsbehandelingen: ineens lijken er weer meer haartjes te staan, en de haargroei lijkt ook weer sneller te gaan. Dit is echter maar schijn. Het wordt veroorzaakt doordat de haargroeicyclus verandert: de haartjes die normaliter na elkaar zouden groeien, komen nu tegelijkertijd naar de oppervlakte. Vaak staan er dan twee haartjes in een haarzakje. Een andere mogelijkheid is, dat als men de haren in de periode voor men de VPL-behandeling startte, regelmatige uittrok (hetzij met pincet of door harsen) deze een tijd lang traumatisch afwezig waren en nu pas terug in de groeifase zijn. Als we in deze fase op het juiste moment weten in te grijpen, kunnen er veel meer haarzakjes uitgeschakeld worden. Dus eigenlijk is deze ‘dip' gunstig in het ontharingsproces en zijn de daaropvolgende laser ontharingen extra effectief. Als 33 weken (± 8 maanden) na de laatste laser ontharingsbehandeling de haargroei nog steeds niet is teruggekomen, is het definitief voor wat betreft de haartjes die bestonden in de tijd van de behandeling, want dan is de langst bestaande groeicyclus al Hoe kan het dat de haren bij sommige lasers op de dag van de behandeling al
verdwenen zijn?

Uit enkele literatuurstudies blijkt dat er laser en VPL-apparatuur bestaat waarbij de haren meteen dezelfde dag of in de eerste week al uitvallen. Maar eigenlijk is dit een slecht teken. Het betekent namelijk dat de laser of VPL een te korte en te hoge energietoevoer heeft afgegeven, waardoor de haren evaporiseren en een ontsteking wordt veroorzaakt in de cellen oppervlakkig langs de haarschacht, maar dat de dieper gelegen cellen nog niet aangepakt zijn. De haartjes worden door het lichaam uitgestoten als reactie, en de groei wordt wel vertraagd, maar uiteindelijk komen ze weer helemaal terug. (P. Bjerring, Journal of Cutaneous Laser, 2000, p.69). Dit is dan eigenlijk een dure vorm van scheren. Beter dus een mildere laser ontharingsmethode zoals met de VPL Energist Ultra VPL , met een lange termijn effect. Als de dieper gelegen voedende cellen zijn bereikt, ziet men niet de volgende dag, maar pas circa 10 dagen tot 4 weken later haaruitval. Dan maken de meeste oude haartjes hun groei gewoon langzaam af, maar komen er steeds minder nieuwe voor in de plaats. Is het ontharen van moedervlekken mogelijk?
Het VPL-systeem is niet geschikt voor het ontharen van moedervlekken. Het licht wordt immers eerder geabsorbeerd door het bruine pigment dan dat de haarwortel erdoor vernietigd wordt. Niet behandelen van moedervlekken valt ook te verkiezen om mogelijke toevallige associaties met ‘onrustig geworden moedervlekken' te vermijden. Kan over ingegroeide haren heen behandeld worden?
Ja. Sterker nog, er is evidentie dat flitslampbehandeling ingegroeide haren en folliculitis doet verbeteren, en wel op drie manieren: Een ontsteking met een opgekrulde haar erin springt vaak tijdens het ontharen open en De genezing van de huid wordt bevorderd doordat de activiteit van bindweefselcellen toeneemt na de behandeling. Als het open is geweest en er bacteriën in zijn gekomen, ontsmet de warmte van de VPL de ontsteking. Uiteindelijk zullen de behandelingen steeds meer haarfollikels inactief maken, dus zijn er minder haartjes die zouden kunnen ingroeien zoals na epileren. Het hele gebied wordt Wat kan een reden zijn waardoor de laser ontharing niet werkt?
 Te vroeg beginnen met het laser ontharingsproces nadat er vaak is  Witte, blonde of grijze haartjes. Het behandelen hiervan is nog in ontwikkeling. Er wordt door wetenschappers op dit moment geëxperimenteerd met een emulsie die de haarworteltjes pigment geeft voor het laseren (dermatoloog Peter Bjerring in Denemarken, en dr. Niel Sadick van de Universiteit van Cornell in de VS). Een soortgelijk product is sinds maart 2004 op de markt: Lipoxôme. Het schijnt te helpen bij lichtere haren, maar het gebruik is nogal omslachtig.  Een lichte huid met donkerblonde haartjes kan door ons apparaat wel al behandeld worden, al moet u meer geduld opbrengen want het ontharingsproces duurt twee keer zo lang. Als u twijfelt of de haren te behandelen zijn: doe eerst 1 of meerdere proefstukjes.  Haarworteltjes die dieper zitten dan 5,5 mm. Want normaliter komen we maar hooguit tot circa 5,5 mm. Gelukkig komt dit niet vaak voor, en dan meestal bij mannen.  Een stoornis in het endocriene stelsel (veel mannelijke hormonen of overgevoeligheid van receptoren voor die hormonen) waardoor er constant slapende haarzakjes actief gemaakt worden (andere haartjes dan die tijdens de behandelingen bestonden). Dan kan iemand na een paar jaar opnieuw een donslaag krijgen uit slapende haarfollikels.  Verkeerde pauzelengtes tussen de behandelingen: te vroeg ontharen geeft minder rendement. Het lichaam maakt nu eenmaal haartjes aan in verschillende groeicycli.  Een zeer laag percentage noemt men "non-responders". Dit zijn mensen die om ongekende reden geheel niet reageren op permanente ontharingsmethodes. Eveneens zéér uitzonderlijk is de omzetting van donkere haren in witte haren. Dit fenomeen heet ‘leukotrichia'. Uit een onderzoek in Iran, blijkt dit 29 keer voor te Als deze situaties helemaal niet van toepassing zijn, moet de permanente

Source: http://www.petitspa.nl/docs/VPL%20definitief%20ontharen.pdf

Nº 32609-mep

Nº 32609-MEP EL PRESIDENTE DE LA REPÚBLICA Y EL MINISTRO DE EDUCACIÓN PÚBLICA En ejercicio de las facultades concedidas en el artículo 140 de la Constitución Política, los artículos 14 y 27 de la Ley General de la Administración Pública y el artículo 2 de la Ley Fundamental de Educación; Considerando: I.—Que las celebraciones cívicas establecidas en el Calendario Esco

Check list por carro.xls

Marrocos 2011 - Pelo Atlas na rota do Bougafer- Check List Jipe - Documentos Observações Se o titular do Registo não fôr na viatura, esteja em nome de uma empresa ou de instituição, ter-se-á que requerer da mesma uma autorização escrita preferencialmente em Português e em Francês, com assinatura reconhecida notarialmente, conforme modelo. Algumas seguradoras já inclue

© 2010-2017 Pdf Pills Composition